Teknoloji

PUBG: Battlegrounds 28.1 Güncellemesi: İlk Elektrikli Araç!

PUBG: Battlegrounds 28.1 güncellemesiyle zenginleştirilmeye devam ediyor. Ünlü Battle Royale oyununun ilk elektrikli aracı Picobus, atlama ve takım tırmanışı gibi oynanış güncellemeleri, pazar iyileştirmeleri ve daha fazlasını içeren yeni güncellemenin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Devamının Ayrıntıları Ortaya Çıktı


PUBG: Battlegrounds 28.1 Güncelleme Ayrıntıları

KRAFTON bugün PUBG: BATTLEGROUNDS’un yeni güncellemesini yayınladı. Güncelleme 28.1, oyuna bir elektrikli araç ekleyerek yeni harita Rondo’yu daha da genişletiyor ve aynı zamanda takım tırmanma özelliğini ve diğer genel oynanış iyileştirmelerini de içeriyor.

Rondo: PUBG ile Tanışın: BATTLEGROUNDS’un İlk Elektrikli Aracı

PUBG: BATTLEGROUNDS’un en yeni haritası Rondo, bu güncellemeyle oyuna eklenen Picobus sayesinde oyunculara elektrikli araç kullanma keyfini sunuyor. Geleneksel araçların aksine bu otobüs aküyle çalışıyor ve şarj istasyonunda şarj edilmesi gerekiyor.

Oynanış Güncellemeleri: Zıplama, Takım Tırmanışı ve Daha Fazlası

Takım tırmanışı, oyunculara takım arkadaşlarını daha yüksek noktalara kaldırma ve hatta çekme fırsatı vererek oyuncuların işbirliği yapmasına ve engelleri birlikte aşmasına olanak tanıyacak. Bu güncellemeyle birlikte atlama mekaniğine araçların üzerinden atlama yeteneği geliyor; Bu sayede yeni stratejiler geliştirebilir ve oyunda daha dinamik hareket edebilirsiniz.

Pazar İyileştirmeleri: Yeni Ürünler ve Düzenlemeler

Bu güncellemeyle oyuncular Rondo Markets’ten iki ek sağlık öğesi satın alabilecekler: İlk Yardım Çantası ve Güç İçeceği. Ayrıca Silah Mağazası da bir dönüşüm geçirerek Vector’a veda etti ve QBZ, AKM ve M249 gibi birçok yeni silaha merhaba dedi.

Alet Kemeri ve Silah Düzenlemelerine Veda

Oyuncu geri bildirimlerine yanıt olarak Alet Kemerinin önümüzdeki Mart güncellemesinde kaldırılması planlanıyor. Ayrıca daha stabil bir oyun deneyimi için JS9 ve pompalı tüfek gibi silahlara da çeşitli ayarlamalar yapıldı.

Tüm güncelleme notlarına PUBG Türkiye web sitesinden ulaşabilirsiniz.

haberbeytussebap.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu