Yaşam

TOMMY HILFIGER, DISNEY’İN 100. YILINI KUTLUYOR

Tommy Hilfiger, Disney’in 100. yıl dönümü şerefine yeni bir Tommy Hilfiger ve Disney işbirliğine imza attığını duyurdu. Üniversite hazırlığının harika dünyasına ilk kez adım atan Mickey ve arkadaşları, arşivden Tommy Hilfiger klasiklerinde yer alıyor. Sevilen karakter Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck ve Daisy Duck, ünlü Japon çizgi roman mangasında tasvir edilmiştir. Erkek, kadın ve çocuk stillerinden oluşan “Disney X Tommy” koleksiyonu, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarıyla buluştu.

Tommy Hilfiger, “İkonik bir yıl dönümü, ikonik bir marka ve en ikonik karakterleriyle işbirliği – Disney’in 100. yıl dönümünü kutlamak için dünyanın dört bir yanındaki hayranlara katılmanın daha iyi bir yolu olamaz” dedi. “Tommy Hilfiger’ın marka DNA’sı Mickey ve arkadaşlarını bir araya getirmek, bugüne kadarki en keyifli işbirliklerimizden biri oldu. En sevdiğimiz hazırlık klasikleri şimdi yeni koleksiyonun değerli parçalarında hayat buluyor.”

Disney Tüketim Ürünleri, Oyunlar ve Yayıncılık Başkanı Tasia Filippatos, işbirliği hakkında şu yorumu yaptı: “Disney ve Tommy Hilfiger, kültür üzerinde küresel etkiye sahip iki marka. Disney x Tommy koleksiyonu, Disney’in 100. yıl dönümünü kutluyor ve hem Disney hem de Tommy Hilfiger’ın yaratıcılığını ve hikaye anlatımını sergiliyor.”


Titiz personel ve ince düşünülmüş detaylarla tasarlanan Disney x Tommy koleksiyonu, markanın imzası olan hazırlık klasiklerini eğlenceli desenler ve baskılarla yeniden yorumluyor. Eğlenceyi seven Mickey’nin özelliklerine sadık kalan koleksiyon, her biri ikonik Disney karakterlerinin manga yorumlarıyla tasarlanmış erkekler ve kadınlar için 50 stil ve çocuklar için 10 stil içeriyor. Yeniden doğmuş TH Monogram ve Mickey’nin anında tanınan silüeti gibi ayrıntılar, ragbi gömlekleri, chino pantolonlar ve blazer ceketler gibi stillere eğlenceli dokunuşlar katıyor. Manga Mickey, gömleklerin ve gömlek elbiselerin ince çizgileri arasında gezinirken, mürekkep lekeleri ve elle çizilmiş eskizler gibi ayrıntılarla tüm desenli tasarımlar, Disney zanaatkarlarının otantik zanaatına gönderme yapıyor. Sivri uçlu Minnie Mouse ayrıca bir kriket forması ve dokuma süveterde hayat buluyor.

Bu ortaklık, Tommy Hilfiger’ın nesiller boyu etkilemiş ikonik popüler kültür figürleriyle uzun süredir işbirliği yapma tutkusunu yansıtıyor. Koleksiyon seçkin Tommy Hilfiger mağazalarında, çevrimiçi alışveriş siteleri tommy.com ve shopDisney.com’da, Disneyland Resort ve Walt Disney World Resort’ta, büyük toptan satış ortakları aracılığıyla ve sosyal medyada satışa sunulacak.

Paola Kudacki tarafından çekilen kampanyada şarkıcı-besteci Henry Lau ve aktris Lucien Laviscount’un yanı sıra modeller Soo Joo Park, Stella Maxwell ve Reign Judge yer alıyor. Ekip, küresel sosyal platformlarda yayınlanacak bir dijital moda şovunda, anında tanınabilir bir Disney fonunda eğlenceli modüller sergiliyor.

Kampanyaya yenilikçi ve kişiselleştirilmiş bir dokunuş katan yapay zeka destekli bir fotoğraf oluşturma uygulaması, hayranların Disney x Tommy kampüsünde bir manga karakterine dönüştürülmek üzere görüntülerini yüklemelerine ve avatarlarını sosyal platformlarda paylaşmalarına olanak tanıyacak.

Markanın dostları #TommyHilfiger, #DisneyxTommy hashtagleri ve @TommyHilfiger hesabından alıntı yapılarak topluluğa ve sosyal medya paylaşımlarına katılmaya davet edilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu