Haber

ALES başvuruları başladı mı? ALES başvuruları ne zaman ve ne zaman yapılacak? ALES Başvuru ekranı!

ALES uygulamaları Kahramanmaraş depremlerinden sonra mı başladı? Sorusu başta olmak üzere ALES başvuruları ne zaman ve hangi tarihlerde yapılacak? Merak edilen birçok soru gündemde yer aldı. ÖSYM başkanlığından yapılan açıklama ile ALES başvuruları mı başladı? Sorusuna da cevap verildi. Peki ALES başvuruları başladı mı? ALES başvuruları ne zaman ve ne zaman yapılacak? ALES Başvuru ekranı!

ALES BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

ÖSYM Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruya göre, 16 Nisan 2023 tarihinde uygulanacak olan 2023 Öğretim Üyesi ve Lisansüstü Eğitime Giriş Sınavı (ALES) başvuruları 22 Şubat-Mart ortaları arasında yapılacak. Adaylar başvurularını 22 Şubat 2023 saat 11:00 itibariyle ÖSYM Başvuru Merkezleri üzerinden veya ÖSYM adresi https://ais.osym.gov.tr ​​üzerinden veya ÖSYM Aday İşlemleri üzerinden yapabileceklerdir. Taşınabilir Uygulama.

2023 ALES BAŞVURU EKRANI

ÖSYM resmi internet sitesinde yayınlanan bilgilerle https://ais.osym.gov.tr ​​adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden başvuru işlemi gerçekleştirilebilmektedir. ÖSYM resmi sitesi ALES Başvuru ekranına aşağıdaki “ALES Başvuru ekranı linki” üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

2023 ALES BAŞVURU EKRAN LİNKİ

caglayancerit-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu