Haber

Süleyman Soylu: ‘Ey Amerika, Seçimi Tayyip Erdoğan Kazanacak, Bu Millet Adamına Kemal Diyecek Bay Bay’

İstanbul’un Kağıthane ilçesindeki Sultan Selim Mahallesi’ni ziyaret eden İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, “Ey Amerika, seçimi Tayyip Erdoğan kazanacak, bu millet adamınız Kemal’e güle güle diyecek” dedi.

İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Süleyman Soylu, İstanbul’un Kağıthane ilçesindeki Sultan Selim Mahallesi’ni ziyaret etti.

Burada seçimle ilgili açıklamalarda bulunan Süleyman Soylu, “Amerika ve Avrupa onlara talimat verdi, Tayyip Erdoğan’ı değiştirecekler, Tayyip Erdoğan’ı iktidardan indirecekler. Ya İstanbul’a bakarsın, İzmir’e bakarsın, diğeri bakar.” Ankara’ya “Neden Tayyip Erdoğan? Çünkü Amerika istemiyor, Batı istemiyor. Kılıçdaroğlu’nun peşine adam koyuyorlar, dolaştırıyorlar. Neden? Seçimi kazanacaklar. Ey Amerika, Tayyip Erdoğan seçimi kazanacak, bu millet senin adamın Kemal’e güle güle diyecek” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Twitter’da “Alevi” başlıklı bir video paylaşarak, “Tek bir oyla bu ülkeyi yaralayıcı mezhep tartışmalarından çıkaracaksınız. Artık kimlikler konuşmayacağız” demişti. Soylu, bu videoya atıfta bulunarak, “Bu ülkede insanlar ‘Ben Aleviyim’ diyemez. Bu ülkede Tayyip Erdoğan Türkiye’sinde ‘Ben Aleviyim’ derler. Tayyip Erdoğan Türkiye’si özgür, büyük Türkiye’dir. 85 milyonluk Türkiye’dir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu