Sağlık

Müge Anlı Sinan Gerontophile mi? Gerontofili ne demek, kimlerde görülür?

Gerontophilia son zamanlarda öne çıkan ifadeler arasında yer alıyor. Özellikle Müge Anlı ile Tatlı Sert programının konuğu Gerontophilia olunca bu terim araştırılmaya başlandı. Peki gerontifili ne demek? Bu terim kimler için kullanılıyor? İşte tüm detaylar.

Not: Bu içerik bazı okuyucular için tetikleyici olabilir.

Kaynak:https://virtualpsychcentre.com/geront…

Tatlı Sert programına Müge Anlı ile birlikte katılan Sinan hakkında kan donduran iddialar ortaya atıldı.

Tokat’ta yaşayan Gökçe’nin şüpheli bir şekilde ortadan kaybolmasının ardından Müge Anlı’nın programında Gökçe’yi arama çalışmaları başladı. Bu davada korkunç iddialar ortaya atıldı.

Programa katılan Sinan’ın Gökçe’ye cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ve Gökçe’yi taciz ettiği iddiaları var.

Sinan hakkında ileri sürülen başka iddialar da var.

Programa Sinan’ın öz kardeşi Serap Bayrak da katılarak Sinan’ın kendisine cinsel mesajlar da gönderdiğini söyledi. Programın ilerleyen saatlerinde canlı yayına bağlanan çok sayıda kişi, Sinan’ın cinsel taciz iddialarına bir yenisini daha ekledi.

Pek çok kişi Sinan’ın bu tacizlerinden kurtulmak için şehir değiştirdiklerini ancak Sinan’ı geride bırakmadıklarını ifade etti.

Gelişmelere çok kızan Müge Anlı, Sinan’ın gerontofili olabileceğini dile getirdi. Peki gerontifil nedir?

Gerontophilia, basitçe yaşlı insanlara yönelik cinsel çekimdir. Buradaki söz konusu kişi oldukça genç.

Gerontifi kelimeleri söz konusu olduğunda bahsedilen yaş farkı genellikle 35 yaştır. Yaşlılara cinsel olarak ilgi duyan bireylerin yaşlılarla ilgili durduramadıkları cinsel fantezileri vardır.

Gerontophilia, yaşlı insanlara aşık olmak anlamına gelmez.

Gerontophilia’lı birey, genellikle yalnızca diğer kişi yaşlı olduğu için çekici hisseder. Yani bu bireylerde cinsel dürtüyü uyandıran şey, karşısındaki kişinin nasıl biri olduğundan çok sadece yaşlı olmasıdır.

Farklı yaş gruplarından insanlarla bağlantıda olmak gerontophilia anlamına gelmez.

Gerontophilia gerçeğini belirlemek için altta yatan nedenlerin bilinmesi gerekir. Örneğin gerontofilili bireyler hayatlarının erken dönemlerinde sıklıkla kendilerinden büyük bireyler tarafından şiddete maruz kalırlar.

Ebeveynleri tarafından takdir edilmeyen ve onlar tarafından yetersiz görülen bireyler, gerontofiliye sahip olma eğilimindedir. Ayrıca bu kişiler çocukluklarında sıklıkla fiziksel şiddete maruz kalmış bireyler de olabilir.

Yaşlıların çekici olmasının bir başka nedeni de bakıma muhtaç olmaları olabilir.

Belirli bir yaşın üzerindeki bireyler daha kırılgan ve daha hassas olabilir. Bu durum bazı kişiler için oldukça cazip hale gelebilir. Başka bir deyişle, o kişinin yardıma ve bağımlılığa olan ihtiyacı, genofilili kişileri cinsel olarak uyarabilir.

Gerontophilia’nın bir paraphilia durumu olup olmadığı hala tartışmalıdır.

Parafili, bireyin diğer bireylere göre ağır ve farklı fantezilere sahip olması olarak açıklanabilir. Gerontophilia ise yaşlı bireylerle temas halinde olan kişilerle karıştırılabilir. Ancak gerontophilia, yaş farkı olan kişilerin ilgi gösterdiği anlamına gelmez. Bir bağı gerontofili kapsamında incelemek için çok daha detaylı çalışmalara ihtiyaç vardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu