Sağlık

Milas Belediyesi Sağlık Merkezi 14 Şubat’ta açılıyor

Milas Belediyesi, Şehit Polis Memuru Mehmet İşler’in hayırsever eşi Semiha İşler’in destekleriyle tamamlanan Sağlık Konutu’nun açılışını 14 Şubat Çarşamba günü yapacak.

Milas Belediyesi tarafından Şehit Polis Memuru Mehmet İşler’in eşi Semiha İşler’in desteğiyle inşa edilen 21 No’lu Aile Hekimliği Ünitesi, 14 Şubat Çarşamba günü saat 12.00’de düzenlenecek törenle açılacak.

Hacıilyas Mahallesi Güveçdede Caddesi Salı Pazarı yanında hizmet verecek olan Sıhhat Residence, 600 metrekare alan üzerine 4 katlı olarak inşa edildi. 3 hekim odası, diş muayene odası, acil müdahale odası, laboratuvar, aşı odası, gebelik izleme ve aile planlaması odası, emzirme odası, aşı ve bebek izleme odası, 2 hemşire odası ve 1 toplantı odası ile sağlık lojmanı, Aile Sağlığına doğrudan hizmet verecek. Genel merkezi bulunmayan Gümüşlük, Hacı İlyas ve Burgaz Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlara hizmet verilmektedir.

1. KAT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ, 2. KAT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ OLACAKTIR.

Milas Belediye Başkanı, 14 Şubat Çarşamba günü saat 12.00’de yapılacak açılış törenine tüm Milas halkını davet etti. Muhammet Tokat, “28 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirdiğimiz temel atma töreninden 16 ay sonra Sağlık Evimizin açılışını yapacağız. Sağlık Evimizin zemin katı Aile Sağlığı Merkezi, 1. katı ise Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak kullanılacaktır. 2-14 yaş arası merkez. 3. katın tamamını Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne ayırdık. Seminer ve Toplantı Salonumuz 4. katta yer alacaktır.”söz konusu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu