Ekonomi

Merck Türkiye’de Strateji, Operasyonlar ve İş Mükemmelliği Direktörünün Atanması

Ayşenur Kökenli Paksoy, Nisan ayı itibarıyla Merck Türkiye Strateji, Operasyonlar ve İş Mükemmelliği Müdürü olarak göreve başlamıştır.

Ayşenur Kökenli Paksoy, lisans eğitimini Amerika Birleşik Devletleri’nde University of Virginia, McIntire, Ticari İlimler Bölümü’nde Pazarlama ve Yönetim alanında 2005 yılında tamamlamıştır. Paksoy, profesyonel kariyerine Washington DC’de WPP üyesi bir pazar araştırma şirketi olan Penn, Schoen ve Berland Associates’te başladı. 2007 yılında Türkiye’ye dönerek Nielsen’in Özel Araştırma Departmanında Müşteri Uzmanı olarak çalıştı.

Daha sonra ilaç bölümüne geçerek sırasıyla Wyeth, Pfizer ve Novartis şirketlerinde kazandığı 15 yıllık deneyimle kurumsal strateji, iş mükemmelliği ve pazarlama departmanlarında birçok farklı terapötik alanda yerel ve küresel roller üstlendi. Paksoy, Merck Türkiye’ye katılmadan önce Novartis’te Oftalmoloji ve Nörobilim Pazarlama Müdürü olarak çalışıyordu. İlaç sektörü deneyiminde birçok ürün lansman sürecini başarıyla yöneten Paksoy, hayata geçirdiği öncü projelerle birçok ödüle layık görülmüştür. Nisan ayı itibarıyla yeni görevine Merck Türkiye Strateji, Operasyonlar ve İş Mükemmelliği Müdürü olarak başlayan Ayşenur Kökenli Paksoy, aynı zamanda Merck Türkiye İcra Kurulu Üyesi oldu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

cilimlihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu