Haber

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaelispor’un antrenmanını ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Trendyol 1. Lig gruplarından Kocaelispor’un antrenmanını ziyaret etti.

Cumartesi günü Yıldız Entegre Kocaeli Stadı’nda oynanacak Eyüpspor maçının hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor’un antrenmanını ziyaret eden Büyükakın, Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun tarafından karşılandı.

Büyükakın, antrenman öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve oyunculara baklava ikram etti.

Daha sonra oyunculara açıklamalarda bulunan Büyükakın, Kocaelispor’u eski günlerdeki gibi yeniden Süper Lig’de görmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Büyükakın, kulübe büyük bir fedakarlıkla sahip çıktıklarını belirterek, kulübün uzun vadede ayakta kalması için üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğimizden emin olabilirsiniz.” Büyükakın, “Profesyonel futbolcular olarak zaman zaman ne alacağınız konusunda endişeleriniz olabilir, bunu anlıyoruz. Hiç şüpheniz olmasın, emin olun Büyükşehir Belediye Başkanınız sizlerin mağdur olmaması için elinden gelen her türlü desteği verecektir. Bu konuda herhangi bir sıkıntımız var.” İfadelerini kullandı.

“Galibiyet serisine başlamanızı bekliyoruz”

Takımının sezon sonunda Süper Lig’e yükseleceğine inandığını vurgulayan Büyükakın, geçen hafta “hakem felaketi” ile karşılaştıklarını ve Kocaelispor camiasına haksızlık yapıldığını savundu.

Büyükakın şunları söyledi:

“Bu konuda gerekli girişimlerde bulunarak üzerimize düşeni yapacağız ama önümüzdeki maça bakacağız. Sezon başında hem kulüp başkanımızla hem de teknik direktörümüzle yaptığımız toplantıda ‘Böyle bir kadro oluşturalım’ dedik. Bu sene Süper Lig’e çıkalım diye takıma katıldık.’ Dedim. Bütün sistemimizi buna göre kurmaya çalıştık. Bu takım play-off öncesi Süper Lig’e çıkacak. Sezonu ilk 2’de tamamlayacağız. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyorsunuz, kazanmaya odaklanıyorsunuz. Biz de üzerimize düşeni yapmaya odaklanıyoruz.”Bir sonraki Eyüpspor maçında galibiyet serisine başlamanızı bekliyoruz. Takviyelerle takımımız daha da güçlendi. Size ve hocamıza güveniyoruz. Sonuna kadar arkanızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.”

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da teknik heyet ve oyuncular adına Büyükakın’a teşekkür etti.

Büyükakın’ın kulübe değerli katkılar sağladığını belirten Sağlam, “Bu hafta oyuncularımızdan istediğimiz iyi bir mücadele, iyi bir oyun ve iyi bir galibiyet, bunu hem taraftarımıza hem de başkanımıza armağan edelim.” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Büyükakın, teknik heyet ve oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu