Haber

Kılıçdaroğlu’ndan gençlere 2. tur çağrı: 12 günümüz var, bu karanlıktan çıktık

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 49,50’lik oyu karşısında yüzde 44,89 oy alan Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs’taki ikinci cinsiyetiyle ilgili değerli açıklamalar yaptı. Burada, sonuna kadar mücadele edeceğim” dün elini masaya vurarak AK Parti listelerinden 4 milletvekilini Meclis’e getiren HÜDA-PAR hakkında sert söylemlerde bulunan bugün yaptığı açıklamalarda gençlere seslendi.

“KUTUDAN MESAJ DEĞİŞTİR”

Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımlarında gençlere seslenerek, “Sevgili Gençler, Birinci tur bitti. En büyük gerçek şu ki sandıkta değişim mesajı var. Değişim isteyenler artık isteyenlerden fazla. Onu bu ülkede istemiyoruz, ondan kurtulmak için çok daha fazla mücadele etmesi gereken taraf biziz.

“DOMUZ BAĞCILAR BÜYÜK MECLİS’E GÖNDERİLDİ”

Genç arkadaşlarımdan da mesaj aldım. kafamda. Endişelerini gidereceğim ama onların da beni duymasını istiyorum. Öyle bir noktada ki her şey domuz bağları yüce meclisine sevk edildi! Kadını cansız bir obje olarak sahiplenmek isteyenlere bütün yolları açtılar.

“EN BÜYÜK YÜK GENÇLERE”

Ve en büyük hisseyi gençlere attılar. Hiçbir şey için yeterli paran yok. Bir kahve hakkında bile düşünmelisin. Yaşama sevinciniz çalındı. Gençliğin tasasız olduğu ortaya çıktı. Bunu size bir gün bile yaşatmadılar. Tartıştığımız gibi, size karşı birleşmişler.

“12 GÜNÜMÜZ VAR BU KARANLIK TÜNELDEN ÇIKIYORUZ”

Şimdi bakalım, günün sonunda elimizde ne var? Temelsiz bir karanlık… Farkında mısınız? Gençliğin bir daha asla gelmeyecek. 12 günümüz var, çıktık bu karanlık tünelden…”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu