Yaşam

Ben 10 Yaratıcısı Serinin Yetişkin Odaklı Versiyonuna Yeşil Işık Yaktı

Özellikle 2000 kuşağının çocukluk kahramanlarından biri. Ben 10 , tek başına o dönem bile şimdiki halinden çok farklıydı. Şu anda insanları güldürmeyi ve ders vermeyi amaçlayan çizgi film tarzı karakterler sunan dizi, o dönemde daha popülerdi. yetişkinlere yönelik konular odaklanmıştı. Doğal cinsellik ya da vahşetten bahsetmiyoruz.

Dizi her ne kadar kurgu olsa da bağ kurabileceğimiz karakterler, istemeye istemeye veda ettiğimiz karakterler, acımasız sonlar ve karakter gelişimi var. Ben 10’lar Bunlar bir neslin ekrana yapışık kalmasını sağlayan faktörlerden sadece birkaçıydı. Artık Ben 10’un yaratıcısı olmasına rağmen seri Şu anki halinden memnun olmasına rağmenBen 10’u daha fazla görmek istediğimiz yetişkinlere yönelik bir şekilde sunacak bir fikre yeşil ışık yaktı.

“Yetişkinlere yönelik temalar kesinlikle işlenebilir.”

Cartoon Base’in röportaj sorularını yanıtlama Duncan Rouleau dizinin gidişatı, geçmişe dönüp bakmadığı ve dizinin geleceği hakkında bazı soruları yanıtladı. Duncan ayrıca yetişkinlere yönelik bir Ben 10 serisi yapmakla ilgilenip ilgilenmeyeceğine dair bir soru aldı.

Daha çok yetişkinlere yönelik konuları ele alan bir tür. Ben 10 Serinin Marvel filmleri tarzında oldukça stabil olacağını belirtti. Bu yetişkinlere yönelik sorunlar duygusal, sosyal ve politikBahislerde değerlendirilebileceğinin altını çizdi.

Ama aynı zamanda hepimizin sevdiği ilk film olan Ben 10’un devamının olmayacağını da söyledi. Duncan; geriye bakmadıklarını, sadece bir fikirle yürüdüklerini ve bunu gerçekleştirdiklerini Çeşitlendirmeyi hedefliyorlar belirtti. Bu, gelecekteki bir Ben 10 üretiminin çok alışılmadık bir biçimde ortaya çıkacağı anlamına geliyor.

Ayrıca dizinin bir noktasında karşımıza çıkan Ben 10.000 karakterinin de kendi özel yapımını hak ettiğini söyledi. Niyetiniz nedir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu