Haber

İYİ Parti İstanbul’da 6 ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı

Yunus Emre YALÇIN/ GÜZEL Partisi’nin İstanbul’daki 6 ilçenin belediye başkan adayı basın toplantısıyla açıklandı. Bağcılar, Başakşehir, Beylikdüzü, Sancaktepe, Sultangazi belediye başkan adaylarının isimleri DÜZGÜN Partisi İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun tarafından açıklandı. Toplantıda konuşan Düzgün Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu, “Bundan sonra bir an önce sahaya çıkıp çalışabilirsiniz ama asıl büyük lansmanımız 18 Şubat’ta olacak. son sürat.” dedi.

Bağcılar adayı Eyüp Ali Özdemir, Başakşehir adayı Tevfik Atakan Şakar, Beylikdüzü adayı Erol Karapınar, Sancaktepe adayı Cemal Doğan, Sultanbeyli adayı Fatih Karataş, Sultangazi adayı Hüseyin Öndeş oldu.

İYİ Parti’nin İstanbul’daki 6 ilçenin belediye başkan adayı, YETERLİ Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında açıklandı. DÜZGÜN Partisi İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, 6 ilçenin belediye başkan adaylarını açıkladı. Bağcılar adayı Eyüp Ali Özdemir, Başakşehir adayı Tevfik Atakan Şakar, Beylikdüzü adayı Erol Karapınar, Sancaktepe adayı Cemal Doğan, Sultanbeyli adayı Fatih Karataş, Sultangazi adayı Hüseyin Öndeş oldu.

“ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR”

Toplantıda konuşan İYİ Parti İstanbul Belediye Başkanı adayı Buğra Kavuncu, “Öncelikle tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Allah ülkemize, ülkemize, partimize hayırlı olacak bir kampanya dönemi nasip etsin” dedi. , kazasız bir süreç. Normalde güçlü bir süreç. Bugün zaten sizin hakkınızda bilgi vermiştik. Kararımızı resmi olarak açıkladık. Artık bir an önce sahaya inip çalışabilirsiniz ama asıl büyük lansmanımız olacak 18 Şubat’ta çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tabii burada iki kutup arasında kalan Türkiye’nin net resmini görüyoruz. Trafik konuşacağız. , İstanbul’un deprem sorununu konuşacağız ama tıpkı iktidar gibi. En ufak bir eleştiri yaptığımızda bize saldırdılar, ne yazık ki bugün muhalefet partisi ve muhalefet partisinin yetkilileri de aynı şekilde ağır bir saldırı gösteriyor.İstanbul’da kampanya sürecimizde karşılaştığımız sorunların büyük çoğunluğu genel siyaset ve politikayla ilgili. hükümet. Bunu da gündeme getiriyoruz. Allah yolumuzu açsın. Hepinize çok teşekkür ediyorum dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu