Ekonomi

Daha Genç, Daha Sıkı Bir Cilt İçin Ameliyatsız Çözüm; Endolift!

Hizmet verdiği her alanda mükemmeliyetçi, saygın, global ve lider marka olma vizyonuyla yola çıkan Doku Clinic, Şişli’deki 5 bin metrekarelik kliniğiyle medikal estetik ve plastik cerrahi alanında A+ hizmet vermeye devam ediyor. İstanbul’un merkezi.

Müşterilerine yeni, keyifli ve pahalı bir dünyanın kapılarını açan Doku Clinic, ulusal ve uluslararası sağlığın ışığında, etik maliyetler çerçevesinde son teknolojiyi kullanmaya özen göstererek hastalarının geleceğine değer katmayı amaçlamaktadır. standartlar.

Saç ekimi alanlarında başarılı çalışmalarıyla adından söz ettirirken, uzun yıllardır hastalarına en doğru ve doğal çözümleri sunan Doku Clinic’in en çok tercih edilen uygulamalarından biri olan Endolift hakkında bilmek istedikleriniz , cilt gençleştirme, bölgesel incelme, lazer tedavileri, dolgu uygulamaları ve plastik cerrahidir. Tüm detayları sizler için derledik.

 

Yüzünüzü yenilemek ve gençleştirmek için Endolift ideal seçenek!

Cilt yaşlanma belirtileri, yer çekiminin etkileri ve çevresel faktörlerle mücadele ederken zamanla genç görünümünü ve canlılığını kaybedebilir. Bu noktada Endolift, genç ve canlı bir cilt görünümüne yeniden kavuşmak için ameliyatsız bir tedavi seçeneği sunuyor.

Özel mikrofiber uçlar kullanılarak yapılan etkili bir cilt yenileme ve sıkılaştırma tedavisidir. endolift Hassas lazer gücü ile cildin alt katmanlarına odaklanarak kolajen üretimini arttırır, cildi sıkılaştırır, kırışıklıkları azaltır ve genel cilt tonunu pürüzsüzleştirir. Daha genç ve canlı bir cilt görünümüne ulaşmak isteyenler için ideal bir seçenektir.

 

Endolift hangi bölgelere uygulanabilir?

Ameliyatsız yüz germe uygulaması olan Endolift, ciltteki deformasyonların bütünsel bir yaklaşımla tedavi edilmesini sağlayan bir uygulamadır; Cilt gençleştirme ve deri altı yağ dokularının eritilmesindeki başarısının yanı sıra göz altı, çene ve çene bölgesi gibi vücudun bacak, diz kapakları ve kalça bölgelerine de uygulanarak son derece etkili bir tedavi oluşturur. selülit için. Sadece kırışıklıklara değil, cilt altında biriken fazla yağ dokusuna da müdahale edilmesini sağlayan Endolift, vücudun birçok bölgesine güvenle uygulanabiliyor.

 

Endolift tek seanslık bir işlem midir?

Endolift uygulaması, uygulanacak bölgeye bağlı olarak 30 ile 60 dakika arasında sürebilen tek seanslık bir uygulamadır. Hafif ve orta dereceli yüz sarkmaları için tek seanslık bir işlem ideal kabul edilmektedir. Uygulamadan 1-2 ay sonra tedavinin etkisi zamanla artarak devam eder. Maksimum etki 6 aya kadar uygulandığı bölgede gözlemlenebilir.

 

Endolift sonucunu hızlı bir şekilde görebilir miyiz?

İşlemden hemen sonra ciltteki gerginlik net bir şekilde görülebilmektedir. Vücudun kollajen sentezi ve temel yeniden yapılanma süreci için yaklaşık 3-6 ay gerekmektedir. 6. haftadan başlayarak 12. haftaya kadar uzanan gözlem döneminde cilt kalitesindeki artış rahatlıkla hissedilebilir.

 

Endolift’in etkisi ne kadar sürer?

İşlem sonrasında cildin iyileşme ve yenilenme süreci yaklaşık 4 ila 6 ay kadar devam eder. Maksimum etkisi 6 aya kadar sürse de kişinin yaşlanma sürecine göre değişiklik gösterebilir. Uzun süreli kalıcılık sunan Endolift tedavisi istenirse 2 ya da 3 yıl sonra tekrar uygulanabilmektedir.

 

Peki Endolift güvenli bir işlem midir?

Endolift uygulaması FDA onaylı güvenliği kanıtlanmış bir uygulamadır. Ancak dikkat edilmesi gereken en önemli nokta Endolift uygulamasının bu alanda eğitim ve tecrübe almış uzman doktorlar tarafından yapılmasıdır.

Endolift cilt sıkılaştırma amacıyla uygulanacaksa sosyal hayata dönüş hızlı bir şekilde mümkün olabilir. Yağlı bölge eritme işlemi için uygulandığında birkaç hafta ödem görülebilir. Yüzde aralıklı olarak ortaya çıkan uyuşukluklar için kişinin gün içerisinde kendisinin uygulayabileceği 1-2 dakikalık bir masaj önerilir.

 

Doku Clinic gerçek, güvenilir ve analiz odaklı hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Bu genel çerçevede medikal estetik ve plastik cerrahi alanında hizmet veren Doku Clinic, müşterilerine sonsuz konfor, güvenli, net ve anlaşılır bir süreç sunarken, yaşam boyu müşteri hizmetleriyle hayatlara dokunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Doğuştan gelen güzelliğinizi korumakla kalmayıp zenginleştiren, mevcut çekiciliğinizden ödün vermeden özelliklerinizi incelikle vurgulayan lüks bir bakımın keyfini çıkarmak istiyorsanız Doku Clinic’in sunduğu tüm hizmetler için Dokumedical.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Unutmayın, kendinizi sevmek ve doğal güzelliğinizi korumak her zaman güzellik yolculuğunuzun en önemli adımıdır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu