Haber

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Avrupa Şampiyonu Toprak Salman’ı tebrik etti

Bayburt Belediye Başkanı’nın Kararı Pekmezci, Avrupa şampiyonu Toprak Salman’ı makamında kabul etti. Başkan Pekmezci, Salman’ı başarılarından dolayı tebrik ederek altınla ödüllendirdi.

Türkiye Boks Milli Takımı’nın Bayburtlu yıldızı Toprak Salman, Romanya’nın Ploieşti kentinde düzenlenen Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda 75 kilo finalinde Ermeni rakibi Albert Harutyunyan’ı 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. Sporİl Müdür Yardımcısı Şerif Bayram, Boks Milli Takım Antrenörü Seyfullah Dumlupınar ve Türkiye Boks Federasyonu Bayburt İl Temsilcisi Ertuğrul Akagündüz ile birlikte Belediye Başkanımız Hükmü Pekmezci’ye makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediyemizin sponsorluğunu üstlendiği Salman’ın elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu, Bayburt’un ve Türkiye’nin gururu olduğunu belirten Lider Pekmezci, “Bayburt Belediyesi olarak sporcularımızın her zaman yanında olmaya çalıştık. Camia olarak katkı sağlamaya çalıştık. elimizden geldiğince. Sponsor olurken tereddüt etmedik.Toprak Salman başarısının karşılığını bize verdi.Bundan çok memnunuz.Şehrimizin ve ülkemizin gurur kaynağı oldu.Başaracağına inancım tam. hedeflerini büyütmeye ve daha iyi yerlere gitmeye devam ediyor. Milli sporcumuzu tekrar tebrik ediyorum. Herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Geçmiş yıllarda boks yaptığını hatırlatan Başkan Pekmezci, Salman’a verdiği tavsiyede, “Spor, spor amaçlı yapılıyorsa bir anlamı vardır. İnşallah çok uygun yerlere gelirsiniz. Bazen çok yanlış insanlar olabiliyor. Siz mantıklı davranmalısınız. Sizden sonra geleceğin sporcularına çok iyi örnek olmalısınız” dedi.

Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Şerif Bayram, Başkan Pekmezci’ye Toprak Salman’ın müsabakalara katılmasında katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına teşekkür ediyoruz. Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak görevlerimizi yaparken yetişemiyoruz.”

Boks Milli Takım Antrenörü Seyfullah Dumlupınar da Başkan Pekmezci’ye teşekkürlerini ileterek, “Desteğiniz bizim için çok değerliydi. Desteğinizi esirgemediniz. Milli sporcularımız arasında tek sırayı alan Toprak, müsabakaya çıkıyor. şampiyonluk, inşallah bundan sonraki Dünya Şampiyonasında da Avrupa şampiyonu olarak başarısını gösterecektir.” .

Türkiye Boks Federasyonu Bayburt İl Temsilcisi Ertuğrul Akagündüz, federasyon adına Başkan Pekmezci’ye teşekkür ederek, “Bu takviyeyi yapmasaydın Toprak bu başarıyı yakalayamazdı” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli’nin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Pekmezci, Toprak Salman’ı başarısından dolayı tebrik ederek altınla ödüllendirdi. – BAYBURT

haberdelice.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu