Haber

SARIYER’DE İKİ EVDEN HIRSIZLIK YAKALAYAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

SARIYER’de iki eve girerek yüklü miktarda para ve elektronik eşya çaldığı belirlenen Şeyma U. (21) yakalandı. Daha önce 69 sabıka kaydı olduğu öğrenilen Şeyma U.’nun hırsızlık suçundan girdiği konuttaki anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

2 Şubat Perşembe günü Sarıyer’de bir konutta meydana gelen olayda, Ş.A.’nın konutuna giren hırsızlar, 59 bin lira pahasına 300 bin lira döviz alarak kaçtı. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, 18 Şubat Cumartesi günü EA polis merkezine giderek Sarıyer’deki bir konuttaki evine hırsızın girdiğini ve 2 pahalı saat, bir ölçü para ve elektronik eşyanın çalındığını söyledi. .

Hırsızlık Büro Amirliği’nin başlattığı çalışmada, zanlıların son işyerlerinde güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi. Görüntülerde 3 zanlının konuta geldiği, güvenlik görevlilerini kandırarak içeri girdiği görüldü. Asansöre binip en tepeye çıkan hırsızlar da asansörün kamerasına yansıdı. Şüphelilerden biri hırsızlıktan önce aynada saçını düzeltirken görüldü. Bir süre sonra zanlıların ellerinde valiz ile asansöre binerek aşağı indikleri ve daha sonra oradan ayrıldıkları belirlendi.

Yakalanmış

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kimliklerini kısa sürede belirledikleri zanlılardan Şeyma U.’yu gözaltına aldı. Yapılan incelemede 21 yaşındaki Şeyma U.’nun daha önce 69 hata kaydı olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Şeyma U., adliyeye sevk edildi. Polis, tespit ettiği diğer zanlıları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu