Haber

Bayburt, Özel Olimpiyatlar Türkiye Milli Bocce Eğitmenlik Eğitimi ve Oyunlarına ev sahipliği yaptı

Bu yıl 5-7 Eylül 2023 tarihleri ​​arasında ikincisi düzenlenen organizasyonda; Bayburt, Türkiye Özel Olimpiyatları, Ulusal Bocce Eğitmenlik Eğitimi ve Oyunlarına ev sahipliği yapıyor.

Yurdun farklı illerinden 100’ü aşkın özel gereksinimli sporcu ve antrenörün bir araya geldiği programda konuşan Bayburt Belediye Başkanı Kararı Pekmezci, “Özel Olimpiyatlar Türkiye ve Bayburt Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği bu organizasyon vesilesiyle; Ülkemizin farklı illerinden gelen özel sporcularımız, kendileriyle yakından ilgilenen antrenörlerimiz, “Bayburt’umuzun Özel Olimpiyatlar Türkiye’nin değerli yetkililerini şehrimizde görmekten büyük mutluluk duydum. Geleceğimiz olan bu özel çocuklarımıza, çocuklarımızın geleceğine umut olacağı düşüncesiyle özel eğitim vermek ve onları sosyal hayata entegre etmek en büyük amacımız ve arzumuzdur” dedi.

Bayburt Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle başlayan etkinliğe Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt Milletvekili Orhan Ateş, Belediye Başkanı Karari Pekmezci, Bayburt İl Jandarma Komutanı Albay Dr. Talha Övet, İl Emniyet Müdürü Nihat Uzun, Özel Olimpiyatlar katıldı. Türkiye Genel Başkan Yardımcıları Murat Mazhar Ağca ve Ali Tamer Oyguç, İrtibat Müdürü Ebru Çidal, Bayburt Altyapı ve Spor İl Müdürü Adem Köse, farklı illerden özel gereksinimli sporcu ve antrenörler katıldı. – BAYBURT

haber-belen.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu