Haber

AK Parti’nin Muğla ve Marmaris adayları ziyaret edildi

AK Parti’nin Muğla büyükşehir belediye başkan adayı Aydın Ayaydın ve Marmaris belediye başkan adayı Serkan Yazıcı, seçim çalışmaları kapsamında Marmaris ilçesini ziyaret etti.

Ayaydın ve Yazıcı’ya ziyaretlerinde AK Parti Muğla İl Koordinatörü İbrahim Aydın ve AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça da eşlik etti.

Ayaydın,Marmaris Şoförler Odası, Deniz Ticaret OdasıMarmaris Şubesi veMarmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek, odalar ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceklerini belirtti.

Ayaydın, “Bütün başkan ve üyelerimizin görüşlerini dikkate alacağız. Oda başkan ve üyelerimizin sorunlarıyla ilgili notlarımı aldım. Sorunlar üzerinde hızla çalışacağız. Sorunları çözme noktasında olacağız. Sorunlarınızı çözeceğiz. Sorunların yasal çerçevede çözülmesi için her türlü çabayı göstereceğiz.” söz konusu.

“El ele verip, Marmaris’i uçuracağız”

Ayaydın, Marmaris Belediye Başkanı adayı Serkan Yazıcı’nın hazırlıklarını tamamlayarak 5 yıl aradan sonra yeniden Marmaris halkının karşısına çıktığını belirterek, “Sayın Belediye Başkanımız Yazıcı da sorunların çözümü konusunda güçlü bir irade gösterecek. El ele vereceğiz, sahip çıkacağız. Marmaris’i uçurun. Deyim yerindeyse biz uçuracağız. Marmaris “Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi el ele verip sorunları çözecek. Halkın sıkıntılarının giderilmesi için el ele vereceğiz. Altyapı sorunlarından doğaya kadar tüm sorunları hızla çözeceğiz.” dedi.

Esnaf ve halkla yakın temas halinde olacaklarını belirten Ayaydın, “Sorunların çözümünde odalarımız ve üyelerimizle birlikte hareket edeceğiz. Asıl amacımız sorunları çözmek olacak. Bunu da en kısa zamanda çözeceğiz. Mümkün. Sahadayız ve sahada olmaya devam edeceğiz.” sözlerini kullandı.

Ayaydın ve Yazıcı daha sonra ilçe merkezinde vatandaşlar ve esnafla sohbet etti.

arakliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu